Quality

Quality

Quality control analysis

Covers

Quality monitoring evaluates the effort of opening “easy-open” caps on electronic equipment from KMC Hunke, England.

Cans

The geometry evaluation of the cans is performed in calibrated devices and offered in tridimendional electronic equipment.

Equipment

The metallurgical characterization of the metal sheets used are performed in durometron, MITUTOYO (Japan).

The geometry of the tools used in the production process are evaluated in three-dimensional electronic equipment TESA (Switzerland).

GDCE Certifications

Gomes da Costa Embalagens through its Integrated Management System
acts in all processes with the aim of generating continuous improvement in
Quality, Environment, Safety and Occupational Health.

ISO 9001

The Quality Management System aims to ensure the standardization of our
processes in order to meet the quality parameters required by
our customers.

ISO 14001

The Environmental Management System works to protect the Environment
preventing adverse environmental impacts by preventing pollution,
development of sustainable practices and seeking to increase
environmental performance.

OHSAS 18001

The Occupational Health and Safety Management System works in the following ways
through the analysis of hazards and risks of the activities and adoption of
control measures to preserve the health and safety of
collaborators.
GDCE is a company specialized in the production of packaging and closures that opens easily.

Products

Covers
Cans

Buy and Sell Department
Itajaí / SC – Brazil

+55 47 3241-8800
contato@gdce.com.br

Avenida Presidente Castelo Branco, 640 Salseiros, Itajaí/SC CEP: 88311-470

GDCE Política de GestãoPolítica de Gestão

A GDC Alimentos S.A., atuando no desenvolvimento, produção e comercialização de alimentos e embalagens, vem por meio dos seus sistemas de gestão da qualidade, meio ambiente, segurança e saúde ocupacional e alinhada aos objetivos estratégicos da organização, assumir os seguintes compromissos:

 

✓Atender as expectativas dos clientes e consumidores;

✓Produzir e entregar aos consumidores produtos que atendam aos padrões de qualidade e segurança de alimentos;

✓Atuar na proteção do Meio Ambiente prevenindo impactos ambientais adversos por meio da prevenção da poluição, buscando a sustentabilidade nos processos;

✓Proporcionar condições de trabalho seguras e saudáveis para prevenção de lesões e problemas de saúde relacionados ao trabalho, por meio da eliminação dos perigos e redução de riscos das atividades;

✓Assegurar a consulta e participação dos colaboradores, incluindo representantes, em questões relacionadas ao trabalho;

✓Cumprir os requisitos legais e outros requisitos aplicáveis;

✓Promover a melhoria contínua do Sistema de Gestão Integrado.